My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>MGB deturnează prejudecăţi

line

>


Străduinţa participanţilor la MGB de a arăta tot mai hip e de apreciat. Străduinţa Gabrielei Vlad de a-l aduce pe Yvan The Face Hunter pentru prima oară în România e de admirat. Amândoi s-au pus pe deturnat prejudecăţi and I felt real good vibes (după comentariile pe fotografiile de pe blogul dude.ului). Postez aici o parte intere din review.ul meu, pe care îl găsiţi pe F&B, ăfcors :)

“Daca, de regula, MGB e o buna demonstratie bucuresteana de outfituri cool, editia aniversara din week-end-ul trecut a avut chiar cea mai mare concentratie de subiecti fashionisti. Nu din intamplare, insa: Yvan, The Face Hunter, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi si colectionari de street style din lume, si-a indreptat special obiectivul asupra My Grandma’s Backyard Fair.

Yvan a fost copy-writer la o agentie de publicitate pana in ziua in care a spus „Fuck off!” nasterii la comanda a cuvintelor mari si a devenit un soi de fashion-foto-journalist. El se aventureaza acum peste tot in lume special pentru a descoperi fashion mood-urile anumitor comunitati si pentru a le surprinde in fotografii pe care le posteaza pe blogul arhicunoscut, „as an information, for free”.

Yvan a tinut sa-mi precizeze din prima ca, spre deosebire de Paris, Milano si New York, unde gaseste mereu o frumusete studiata, hiperretusata, in Bucuresti si in Varsovia a dat de frumusetea salbatica, nestilizata.

Are radacini sarbesti din partea tatalui. Poate tocmai de asta nu e dintre cei care confunda capitala Romaniei cu cea a Ungariei. Stie chiar si ca romanii sunt neam de latini. Dupa cum imi marturiseste, aproape toti prietenii lui si o buna parte din vizitatorii blogului sau vad Estul ca pe o portiune incremenita a Europei, o zona total lipsita de vreo licarire creativa …

De aici, provocarea de a le arata contrariul, de a deturna prejudecatile. Astfel ca Yvan The Face Hunter intelege participarea sa la fashion fair-ul din Romania ca pe o situatie de tip win! win! win! – „a great opportunity for me, a surprise for the ones out there, a reward for MGB””.


Facebook comments:


Leave a Reply