My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>my bad bad and true preciouss boiz

line

>
Lucian Broscăţean – la un an după ce a cucerit Vestul

De doi ani, munca lui e despre problematica multiculturalismului din marile metropole tradusa ingenios vestimentar. Noi am ajuns sa o recunoastem deja foarte usor dupa “simptomele” nomade – marci care au cucerit si Vestul aka juriul Arts of Fashion SUA 2008.

Pentru designerul clujean, demersul creativ e acum de o placere extenuanta. Porneste de la lupta cu nepotul de cinci ani care isi da ok-ul pe schite (el chiar pricepe ca unchiul face “feshan” si exclama cu verva “place” sau “nu place”) si se sfarseste in lupta cu timpul..

Răzvan Ciobanu – la primul magazin de brand propriu

A renunţat la colaborarea cu Debenhams si si-a inaugurat propriul magazin pe Calea Victoriei – cel mai potrivit context de practicare a marketingului relational si de sfidare a “tocatorului” crizei.

Are in gand completarea liniei Preciouss cu o colectie pentru barbatul relaxat, asumat, “fantezist” si adancirea campaniei de lupta impotriva ipocrizei sexuale si a timiditatii fals afisate.

Go, go, go, my boooiiiz!


Facebook comments:


Leave a Reply