My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Nimeni nu ti-ar spune ca ai bluza pe dos

line

Am fost prea prinsă într-o bucurie ca să-mi dau seama că plec cu bluza pe dos şi cu etichetele atârnând.

Uneori – rar, când viaţa ţi-e armonie, o iei la drum de sute de kilometri mizând doar pe strălucirea pielii, fără să te mai verifici: în oglindă – la haine şi păr sau în buzunare – la bani şi ruj, ştiţi şi voi, ladies.

Şi-am mers cu ea aşa, pe dos, într-un taxi, unde nenea m-a fixat, că-i povesteam dintr-o întâlnire a lui Cristian Tudor Popescu cu cititorii, când ei veniseră cu “durerile” ca la doctor; şi-ar fi vrut şi el acolo.

Apoi într-un tren, unde m-au fixat încântaţi toţi cei trei vecini de scaun, trecuţi de 50 de ani, doar ascultam Cătălin Crişan şi Mirabela Dauer şi Dan Spătaru.

Apoi pe străzi, în Braşov şi în Bran, salutând voioasă  ‘j de cunoscuţi, care m-au fixat şi ei, căci hoinăresc aşa doar o dată la trei luni.

Şi NIMENI nu mi-a spus cât de pe dos mi-e bluza, în şase ore. Deci ce să cred?

Să fi bănuit toţi privitorii mei că, mai nou, aşa e la modă? Sau se poartă să nu-ndrăzneşti să-i spui cuiva că e penibil?


Facebook comments:

5 comments

line
 1. viorel

  zi-mi si mie care e bucuriea aia mare ,da nu-i bai asta e neamul nostru niste sfiosi ,uita-te la Basascu ca in alte parti si-o fura din 3 in 3 secunde si aici joaca perinita cu destinul ……oricum probabil ca unei femei tinere si frumoase………….ce te mai uiti la bluza?……..

  line
 2. Paula

  :) am reusit sa-i trimit pe parintii mei in concediu. imi duc viata scriind unde mi-am dorit mereu. si tot cresc un proiect frumos pentru consumatorul care “face” haina, curand il scot in lume.

  bucurie mare, cele trei la un loc. viata armonie.

  line
 3. Draga Paula, bluza aia pe dos poate fi si o bucurie. Nu conteaza ca te-ai incaltat invers daca o bucurie iti ruleaza viata (ca sa folosesc o expresie imprumutata de la tine) in acel moment. Bucura-te in continuare de motivele care te fac fericita si imbraca-te cu hainele pe dos. Cu drag, Catalink

  line
 4. Paula

  Fericiti cei cu bluza pe dos, caci ei vor rula fin peste toti :)

  Multumesc, Cata, cu mult drag ‘napoi!

  line
 5. ilie

  vezi ca ai bluza pe dos!!!:))

  line

Leave a Reply