My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Nu mai alerga

line

de Cătălin Stănescu

Nu alerga, nu te’mpiedica, nu protesta, spune ceva. Ştii foarte bine că ai probleme cu inima, cu glezna, cu câinii vagabonzi, cu părinţii divorţaţi, cu mătuşile din America de Sud, cu ouăle Kinder, de mine ce să mai zic.

Mai lasă naibii paharul de vin, o să cazi în baie şi n’are cine să te prindă, recită-mi din Shakespeare, mai trage puţin din ţigara de foi, muşcă-mă de fund pe marginea drumului, nu mai alerga, nu mai fluiera, ai probleme, nu mai căuta pilule la ora doişpe din noapte când eşti deja beată şi eu fac infarct cu tine în cadă. 

Nu te vopsi, ai grijă de copii, nu primi daruri, pe loc te vor minţi. Fă-ţi analizele, trebuie să faci copii, recită-mi din Shakespeare, spune-mi prostii. But in the limit of the British decency.

****

Mereu la începutul lui martie, mereu serile, îi rog să ne scrie. Ştiu sigur că ne vor bucura, că ne vor inspira, că vor da cu alifie. Sunt Domni Bine, mai rar ca ei!


Facebook comments:


Leave a Reply