My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>O duminica, un DN1, o gherila

line

>Aseara a fo ultima sansa a unui aspirant la presedintie sa creasca in ochii unei cozi de doi kilometri. Ultima, ratata, afcors.

Aseara ar fi fo vreme buna de gherila pe DN1, cum bine-mi puncta Dragosi: era suficient ca un Crin Antonescu, de exemplu, curat si demn cum ni se ofera el pe tava, sa mearga alaturi de cele 400 de masini, in coloana, si sa se joace inca putin si politicos cu nervii soferilor, amintindu-le, da, iar, ce nu s-a facut pentru zenul lor de sfarsit de week-end..

Ar fi cules, poate, injuraturi, pe alocuri, dar ar fi capatat respectul majoritatii celor care indura cinci ore de stat pe un drum care face trei ore de mers [din Bran in Piata Amzei]. Prea des a fo majoritatea asta depasita nonsalant de masina oficiala, in cinci ani, doar pentru ca ea avea o sirena..

P.S. In lipsa de mers si de gherila, muzica asta a functionat bine la indurarea statului! ;)


Facebook comments:


Leave a Reply