My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

o gasca de lucruri grozave. ziceti si voi!

line

să pleci cu rulota prin lume, fără plan. să iubeşti până ţi se apleacă. să te-arunci în gol ca să te căleşti. să faci o revistă cum nu s-a mai pomenit. să mănânci doar pită proaspătă, pită proaspătă, pită proaspătă. să te dai în scârcium o zi întreagă, în picioarele goale. să te gâdili cu copii de cinci ani. să faci sex cu un tip de vârsta lu’ taică-tu. să faci baie într-o cadă plină cu frezii. să devorezi o ciocolată cât uşa. să te abţii-abţii-abţii să dai buzna la el acasă, nu cumva să te creadă uşuratică. rochii, parfumuri şi bijuterii – gârlă!  să urmăreşti o zi întreagă un cuplu de gay. o autostradă bran-bucureşti-burgos. să nu-ţi crească păr pe picioare. să construieşti poduri. să-l speli pe cap şi pe urmă să-l ţii cu părul ud în poala ta. să n-ai ocazia să ţipi decât de bucurie. să scrii şi desenezi cu stiloul pe tot corpul lui în dimineaţa de după. să cari sarmale de la mama în poşeta de brand premium. să ai un prieten cu care să ai, la un moment dat, un copil. să facem petrecerea aia pe acoperiş de ziua mea!

să… ZICEŢI ŞI VOI, AICI, ce-ar fi grozav să vi se întâmple sau să vi se repete la infinit. ne-am pornit să înşirăm un milion de lucruri.

o primăvară cu efecte mai ceva ca ale unui fond de ten de lux, ladies! şi un mare-mare mulţumesc Domnilor Bine pentru stropii de duioşie din 1-8 martie.


Facebook comments:

2 comments

line
 1. Rares

  Un lucru grozav este schimbarea la față. Foarte bună. A ieșit foarte bine. Mai puțin glamour. Mai multă textură. Mai mult text. Bravo.

  line
 2. Paula

  Multumesc, Rares, doar ‘eu scriu, tu scrii, …’ :)
  E-un tapet cu fete-fete, si glamour, si mai texturate, dar delicat, cum l-am simtit. Asa-i si primavara asta. Pe care trebuie neaparat s-o umplu de cuvinte bune o data la doua zile macar.

  line

Leave a Reply