My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Papuci pentru ‘al noualea cer’

line

Nici că v-am uitat şi nici pe departe că ar trebui să vă “bag pe gât” nişte papuci hip, domnilor. Nu.

M-aţi supărat anul ăsta, e drept.

Pentru că aţi renunţat să luptaţi ca să împliniţi ce aveaţi în gând de mult, din “greutăţi” de criză. Sau pentru că, na, copleşiti, n-aţi mai avut vreme să ne puneţi întrebările corecte şi să ne “lucraţi” niţel la strălucire; pe noi, iubitele voastre. Sau pentru că aţi vrut un an “liber”, dar, la naiba, nu-l trăiţi offline, acolo unde se trăieşte.

Totuşi, az, amintindu-mi de cât de “hip” puteţi fi din iubire, mi-am propus să uit de supărare şi să vă sugerez nişte papuci pentru “al nouălea cer”, poate-poate vă resetează.

Gâdilaţi de multă iubire, voi ştiţi să fiţi incredibili, domnilor. Şi aici am două întâmplări care chiar vă ridică în slăvi. Şi care pe mine mă îmblânzesc întotdeauna şi, mai ales, acum, la nevoie. Fiţi pe fază, ladies!

Era în prejma aniversării ei, când el o dus-o la Sinaia şi a ţinut-o în casă. Dubios de plictisitor faţă de tot ce trăiseră până atunci. Până în dimineaţa de sărbătoare, când ea a primit vestea că va lua masa cu Neagu Djuvara, în adăpostul maestrului.

Cado mai cado decât să te umpli cu poveştile unui om aşa mare şi frumos, nici că se putea!

Era în preajma aniversării ei. Şi el, prins de tot cu ziarul, îşi scria primul editorial: mare semn al trecerii la seniori. N-avea nicicum vreme pentru pregătiri anume de ziua ei, aşa că iată cum şi-a gândit cadoul…

Fiecare paragraf al editorialului începea cu o literă din “TE IUBESC, (NUMELE EI)”, dezvăluit întreg, la o citeală pe verticală – bucurie mare, în câteva zeci de mii de exemplare.

La bună resetare şi inspiraţie, domnilor, cu sau fără papuci!

PENTRU COMANDĂ: Istvan Cimpan

CITEŞTE ŞI Iubiri-minune, poveşti muritoare? PLUS Seria sfaturilor de stil pentru gentălmenii cititori


Facebook comments:

6 comments

line
 1. Site Brasov

  >Echipa Site-Brasov realizeaza site-uri profesionale cu preturi incepand de la 99 RON. Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, webdesigneri nostrii va ofera garantia unui site bine facut. Noi va facem site-ul si il aducem printre primele pozitii in cautarile de pe Google, Yahoo, Bing,AOL etc.

  Pentru cei ce au deja un site, prin serviciile noastre de SEO optimizam site-ul dorit astfel incat numarul de vizitatori sau de potentiali cumparatori poate creste cu peste 25-30%.

  NEW! Acum va punem blogul pe domeniu .com .net .org .biz sau .info la cele mai mici preturi!

  Contact la http://www.site-brasov.blogspot.com sau la adresa de e-mail site_brasov@yahoo.com

  line
 2. Paula NEGREA

  >IN-CRE-DI-BIL :D Vă port în gând.

  line
 3. sasha

  >lasa pantofii – povesti cu Neagu Djuvara ? priceless !

  line
 4. Paula NEGREA

  >De-ai sti ce pregatesc… :D Pana la sfarsitul anului, in TABU. Cu Mos Neagu. Un ceva frumu tare.

  line
 5. sasha

  >mai, ma faci sa cumpar revista :D :) ))

  line
 6. Oferte low cost pentru vacante in Turcia, oferte de turism pentru o vacanta reusita la cele mai bune conditii in Turcia

  line

Leave a Reply