My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Prima Doamna a Romaniei lui 2010

line

“Seful Statului pune lucrurile in ordine, iar Prima Doamna pune lucrurile frumoase in ordine”.

“Rolul Primei Doamne ar fi sa complimenteze pozitia Primului Domn, s-o potenteze si s-o inchege”.

“Ma astept ca Prima Doamna sa fie latura umana a Presedintelui. Sa miste lucrurile intr-un fel in care relatiile de serviciu nu il pot face”.

“O legatura intre Presedinte si Popor; isi sufleca manecile si se pune pe treaba, la nevoie, nu doar pozeaza frumos”.

“Manierata, vorbitoare a cel putin doua limbi straine, impecabila in aparitii publice. Dicreta, dar prezenta”.

“Eu as vrea o Prima Doamna luptatoare apriga pentru apararea caselor din Bucuresti lovite de buldozere, o protectoare a artelor, a bunului simt si a elegantei”.

“Mi-ar placea sa fie culta, dar fara sa epateze, decent imbracata, dar nu plictisitoare, sa aiba prestanta, dar sa nu fie stiff”.

“Prima Doamna e in zona sporturilor extreme. Statutul cam cere o personalitate cu mult echilibru si forta de caracter. Si poate un pic de yoga?”.

“Sa ne inspire ca tine de ceva bun si cald, care nu e despre Stat, legi si alte rahaturi abstracte, ci despre binele nostru, pur si simplu”.

“Spre foarte activa social. Sa aiba niste pareri economice si politice. Sa nu se bage peste Presedinte, dar sa dea senzatia ca-l sustine. In niciun caz sa afiseze mina de nestiutoare sau dezinteresata!”.

“Sa aiba presa ei si neaparat un site sau un blog de Prima Doamna. Sa poata strange multi bani, la nevoie”.

*din parerile stranse pentru cercetare


Facebook comments:


Leave a Reply