My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Prima Doamna a Romaniei lui 2010

line

>In 2009 a inceput sa se duca vorba ca romanii ar avea asteptari de la sotia Presedintelui. Ca EA ar trebui sa fie despre niste promisiuni, despre proeminenta si despre performanta [un nou tip de "arma" sociala si culturala prin lobby-ul pentru domeniile din "umbra" guvernarii].

Curioasa tare, mi-am luat trei prietene si-am cercetat un pic mai ordonat asteptarile pe subiect, dupa cum ne-am permis noi sa ghidusim printre publicuri: diplomatia, administratia si politica, mediul de afaceri, mass-media si social-media, poporul.

Ne-am propus sa gasim ACELE ASOCIERI automate, puternice si persistente din mintea romanilor pentru Prima Doamna a Romaniei lui 2010 si sa iesim din cercetare cu UN SEMNALMENT atotputernic.

Rezultatul?

Nu mai e suficient sa fii “lady in power” [sotia Presedintelui] ca sa fii Prima Doamna a Romaniei.

Nu e suficient sa fii mladioasa si surazatoare [o prezenta fizica foarte agreabila la bratul LUI].

Si culta, si eleganta, in plus? Un model de conduita pentru femei? Tot insuficient!

Romanii lui 2010 se asteapta sa fii impecabila stilistic. Dar, mai ales, foarte activa social, cu cat mai multe rezultate [numai prin ele "se vede"].

Pentru ca e nevoie ca cineva de la Putere sa “conduca” facerea de bine din drag si grija de popor [dincolo de legi si interese].

Prima Doamna a Romaniei lui 2010 = graceful goodness

CE PARERE AVETI DE “CORSET”?
Revin, curand, cu niste declaratii delicioase pe subiect.


Facebook comments:


Leave a Reply