My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Pssssst! www.shoppingnews.ro

line

De vreo trei luni tot şlefuiesc şi frezez la damblaua mea a mai mare: un proiect online care să ne ajute să luăm cele mai bune decizii de cumpărare pe aproape orice felie de viaţă.

Mi-e ciudă că alegem la noroc, ştiţi. Mi-e şi mai ciudă de cât de des cumpărăm cu gândul că altceva mai bun nu e. Mi-e cel mai ciudă când dăm toţi banii, şi aşa puţini, pe lucruri care nu merită.

Dar… “de unde SĂ ŞTIM mereu ce şi cum?”, o să ziceţi.

Păi de pe ShoppingNews.ro, de azi încolo. Un site de unde ne vom putea lua informaţia ca să cumpărăm mai în cunoştinţă de cauză şi efect. Mai… ca un consumator-stăpân, cum îmi place mie să zic.

Dintre subiectele primei zile de viaţă:

Când e shoppingul o terapie?

Semnalmentele comerţului de calitate. Sau cum ar trebui să arate un magazin ca să merite să-ţi cheltuieşti banii în el.

Hainele-chilipir din magazinele de fabrică

Branduri prestigioase îşi produc la fabrici din România colecţiile, în sistem lohn. Iar în magazinele acestor fabrici poţi găsi produsele lor la preţuri foarte mici.

Frizeriile, un ultim bastion bărbătesc

Ce saloane, ce coafuri ascuţite, ce stilişti şcoliţi în afară şi ce oprire la bancomat înainte? O meserie-poveste şi câteva frizerii ca atare, unde discuţi aprins probleme de viaţă cu bărbierul iar, la final, după un eventual tuns zero, eşti întrebat glumeţ: “Vă dau cu ceva tare în cap?”

Arome bune, parfumuri rele

Realitatea e una singură: calitatea unui parfum e dată de felul în care aroma ne place şi ni se potriveşte, nu de marcă sau de preţ. Iată câteva recomandări de parfumuri fabuloase şi ieftine, create de mărci puţin celebre.

Am testat pentru tine un aspirator chic-silenţios

Înainte de orice, Philips promite că aspiratorul pentru uz casnic FC9304 e silenţios. Zis şi testat, într-o seară, la 21:30, după o lungă şedintă foto, în studioul redacţiei.

Un Poken, în loc de carte de vizită şi agendă telefonică

Datele se stochează în formă electronica iar schimbul lor se face printr-o simplă atingere a doi Pokeni. Ca să scapi de grija “Mi s-au terminat cărţile de vizită”.

Vinuri bune la preţuri mici

Dacă te aştepţi să recomandăm vinuri la bidon, cu 4-6 lei litrul, sau vinuri la sticlă, sub 8 lei, ne pare rău, dar nu te putem ajuta. Nu e rea intenţie, iată de ce.

Ţeapă: carnea mirosea a cadavru

La magazinul Mega Image din Amzei, proaspăt deschis, carnea nu e tocmai proaspătă. Ceea ce e foarte bine de ştiut!

Aşteptăm să ne povestiţi experienţele voastre din magazine, hoteluri sau restaurante (că au fost de groază, că au fost surprize peste aşteptări) ca să le publicăm în secţiunea iReport, da? Şi, neapărat, să ne daţi de veste cum simţiţi că proiectul v-ar fi mai de ajutor.

La bună citire! Cu mulţumescuri mii tuturor celor care au intrat şi vor intra în povestea asta faină alături de mine.

p.s. Vă puteţi împrieteni cu noi pe Facebook şi ne puteţi urmări zilnic “pastilele” pe Twitter, ăfcors.


Facebook comments:

6 comments

line
 1. Un proiect care promite a fi foarte interesant si de ajutor in deciziile de cumparare :)

  line
 2. Paula

  Ei, sa fie, sa fie, sa fie!

  line
 3. Adina

  Sa cresteti acest proiect frumos, sa afle cat mai multa lume de el. Ma pun in locul vostru si parca simt si eu cat suflet ati pus si puneti in el :)
  Chiar era nevoie de asa ceva, printre atatea “buruieni”. Felicitari sincere si multa, multa rabdare si inspiratie in cresterea acestui copilas.

  P.S.: Astept ziua cand va implini un an! Apoi doi, trei… :)

  line
 4. Paula

  usor-usor facem din el un gentalman, promit! ;)
  multu, lady!

  line
 5. eugenia

  când să mă delectez şi eu la cafea cu o ştire de la voi, linkul duce la eroare :)

  line
 6. Paula

  imi cer scuze, se lucra la niste retusuri, sper sa fi fost altceva bun de citit :)

  line

Trackbacks/Pingbacks

 1. RFB » Să ne fandosim justificat - [...] De curând, a scos capul în lume www.shoppingnews.ro, “damblaua” Paulei, cum îi place ei să îi zică. [...]

Leave a Reply