My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>RAIUL

line

>Sa fie criza raiul accesoriilor?

Multi retaileri de moda au intrat pe piata sau au facut preluari din piata pe segment in 2008-2009, intelegandu-l ca pe o oportunitate; afacerile le-au crescut de la luna la luna fara niciun chin de marketare, deci.. sa tot fie! Pentru ca durerea unor ajustari de buget a determinat bucuria altor ajustari de buget; pentru ca femeile au taiat din banii de haine si au cautat solutii ingenioase de refreshing in neamul accesoriilor: de la dresurile colorate la colierele xxl, de la centurile-brau la gentile plic-chic.

Ma-ntreb cand vor intra in oferta vreunui Parfois, Folli Follie, Accessorize, Bijoux Terner, Meli Melo, Assortie (prea putine in RO) plasturii fashionable, bijuteriile dentare si tatuajele semipermanente?.. :)


Facebook comments:


Leave a Reply