My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>RAIUL

line

>Sa fie criza raiul accesoriilor?

Multi retaileri de moda au intrat pe piata sau au facut preluari din piata pe segment in 2008-2009, intelegandu-l ca pe o oportunitate; afacerile le-au crescut de la luna la luna fara niciun chin de marketare, deci.. sa tot fie! Pentru ca durerea unor ajustari de buget a determinat bucuria altor ajustari de buget; pentru ca femeile au taiat din banii de haine si au cautat solutii ingenioase de refreshing in neamul accesoriilor: de la dresurile colorate la colierele xxl, de la centurile-brau la gentile plic-chic.

Ma-ntreb cand vor intra in oferta vreunui Parfois, Folli Follie, Accessorize, Bijoux Terner, Meli Melo, Assortie (prea putine in RO) plasturii fashionable, bijuteriile dentare si tatuajele semipermanente?.. :)


Facebook comments:


Leave a Reply