My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>REMINDER

line

>Dragii mei gentalmeni cititori,
[care nu sunteti nici reclame umblatoare si nicidecum tarzani]

Stiti bine, nu ma-ndoiesc, cum UN PIC DE ATENTIE, uneori, fata de voi nu are cum sa va strice! Sa porti o tinuta respectuoasa pentru evenimentul la care mergi si atmosfera pentru care organizatorii au muncit, sa te-ngrijesti sa-ti tii, pe strada, brandul lenjeriei in pantaloni, sa fii la fel de “calcat” si la manecile camasii asa cum esti pe fetze si la guler, sa nu te scalzi si nici sa nu te sufoci in haine cumparate “la repezeala”, sa nu-ti permiti rosul unghiilor macar de dragul chipului pe care mainile-l vor mangaia NU TIN DE DICHIS, suntem convinsi cu totii, nu-i asa?


Treceam eu cu gandul prin subiectul “Metrosexualii – de dorit ori nu?” si mi-am zis c-ar fi de bine sa reamintesc cine NU intra in categoria asta a tipilor care se ingrijesc excesiv de ei.. [petrecand mult timp prin magazinele de haine si parfumuri, pe la sala si cosmetica, planificandu-si prea atent alimentatia, studiind prea intens reclamele din reviste, hmm]. Sa nu va mai speriati c-o dati “in altele” cand parc-ati sta ceva mai mult de doo minute s-alegeti cel mai potrivit de fancy camasa alba sau cel mai potrivit de aromat gel de dus.. pentru ca sunteti destul de departe. :)


Facebook comments:


Leave a Reply