My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>RIDURI

line

>Ieri m-am plimbarit prin unele magazine de lux, cu rost de review. O sa-mi iasa unul crud, care va sari insa just in apararea comertului de calitate. Pentru ca unii dintre cei care cer sute de euro in RO pe accesul la “exclusivitati” n-au inteles o iota din ‘cum sfinteste vanzatorul locul si intentia’..


DE AMUZAMENT:

La Cesare Paciotti, o madama in shlapi mi-a transmis sa mai “incerc” saptamanile urmatoare, poate intra colectia noo. Nu i-a sclipit sa-mi dea un numar de telefon la care sa verific, poate nu am timp de plimbari dese pe Victoriei. Cat despre “Va sun eu cand am noutati!”, doar sunt o minune de client interesat de lux pe “praful” asta, neaah!

La Enzo Bertini, sanctuarul modei dupa cum isi zice, “consilierei” nu i-a iesit pronuntia Calvin Klein; nici Les Copains, cumintel asa, dupa mine..

La ElleGanza, “gagicile” studiau atent catalogul, sa-si comande “orifleme”. Si chiar sub piesele Valentino isi facea de cap un gandac. Mi-au multumit ca le-am zis.

La New Man, un brand foarte classy in austeritatea lui in afara Romaniei, dar foarte neglijent gestionat local in singurul sau magazin deloc appealing, nu a fost nici un reprezentant cinci minute, apoi zece minute, apoi cincisprezece; apoi am plecat, de nerabdare! Telefonul suna, depozitul era larg deschis (cu becul stins), iar eu ma plimbam perfect neglijata prin toate colturile, ca o minune de client interesat de lux pe “praful” asta, dada..


Facebook comments:


Leave a Reply