My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Sa n-ai teama, consumatorule!

line

>“Lobbying for a truly consumer caring fashion retail environment”, ihim!

De vreo trei ani tot fac reviews de magazine de moda si ma tot marai la manageri pentru ca le iese, mai mereu, de angoasa pentru client.

In prea putine magazine ai loc de-ntors in cabina. In si mai putine, un insotitor de shopping se poate recrea pe o canapea. In unele trebuie sa te descurci cu lumina ramasa rest de la becurile arse, care iti arata negru in loc de bleumarin. In mai toate, consilierul numa’ de ajutor nu e…

Eu le tot dau retailerilor romani sugestii de mai-bine si marturisesc ca ma astept sa le si ia, istet, in seama. Doar vor sa-i transmita si ei consumatorului un occidental “Sa n-ai teama!”. Doar vor ca acesta sa li se intoarca mereu in magazin pentru un shopping terapie, nu?

Daca pana acum m-am legat doar de offlineri, de-acum ma “iau” si de onlineri, pazea! Ei si-or fi numarand bine retururile la imbracaminte din cauza nepotrivirii masurilor? S-or fi gandind bine si la cati clienti pierd zilnic din cauza sperietilor apropou de marimi?

Dar de Fits Me or fi auzit? Ca i-as indemna sa-l foloseasca!

Online, in lipsa de pipaiala si de luarea in posesie a hainelor, shopperul se macina si se teme. De nepotrivirea marimilor lui cu cele standard, afcors.

Teama asta ar fi, insa, foarte simplu de gestionat, in orice magazin, prin cabina virtuala de proba Fits Me, unde un manechin cu masurile internautului – greutate, inaltime, piept, talie, solduri – ar “proba” hainele ochite de acesta. Dupa ce s-ar “vizualiza”, shopperul ar putea comanda, astfel, foaaaaaarte impacat produsele.

Bio-robotica, nu gluma!
De grija consumatorului, nu de alta…


Facebook comments:

0 comments

line

Trackbacks/Pingbacks

  1. » Blog Archive » Ghici ce ne lipseşte? A Lady Look - [...] mai fi ceva ce-mi place mult, aproape ieşit din comun în România, pentru care am tot militat: orice client ...

Leave a Reply