My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Sa ne scaldam nitel in UTOPII

line

>Sunt asa de prinsa in definirea posibilului, de vreo sase luni, ca nu mai stiu cum e sa fiu prinsa in imaginarul lui Peste-Poate-de-Bine-si-Frumos.

Sa te scalzi, intr-o dupa-amiaza, in toate soiurile de utopii poate fi chiar terapeutic, pe cuvant de non-visatoare! Am inteles asta, iar, acum doo zile, cand i-am citit fanteziile lui Etienne Mineur despre, hmm, personalizarea in masa din urmatorii cinci ani.

Ce daca, in Romania, iPhone-urile nu sunt in toate buzunarele, ce daca romanii nu stiu inca mai nimic despre TabletPC-uri, ce daca ei… habar n-au sa foloseasca Google cat sa fie constienti macar pe ce lume traiesc? CE DACA?

Etienne Mineur face un exercitiu grozav de imaginatie 2010-2015 care merita intru totul savurat! E despre presa si consumatorii ei. E despre Internet, filme si telefonie. E SI DESPRE MODA.

O moda care nu mai traieste (in primul rand) pentru jurnalistii si buyerii guru, ci pentru marele public. O moda care e, astfel, de vanzare online inca din timpul unui show.

O moda a textilelor inteligente, video, tactile. Reactive, de fapt, la poluare si unde electromagnetice si wi-fi si bluetooth si, culmea, la proximitatea prietenilor din retelele sociale!

O moda in care marile branduri propun haine descarcabile de pe Internet, pe care sunt brodate logo-uri si IP-uri. Noul lux (cu noua lui senzatie de unicitate) pare sa fie, asadar, digital numeric.

DE NECREZUT?

P.S. Multumeeeeeesc lui Octavian Coifan, din dulcea Franta, pentru recomandare!


Facebook comments:


Leave a Reply