My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Sa va spun un secret… doua, noua

line

1, 2. De la 10 ani îmi doresc să fie Andi Moisescu iubitul meu. El nu ştie. A fost mereu prins şi n-am îndrăznit, na. Dar m-am consolat aterizând în braţele unor colegi de liceu sau prieteni de-ai tipului. Pe care i-am sărutat mereu cu ochii larg deschişi, aşa îmi fac eu treaba.

3. Anul ăsta, de Ziua Copilului, a trecut SMURD pe la tata. A fost rău. Am locuit pentru o vreme la un etaj arhiplin de bărbaţi tăiaţi. Şi ce eram eu tare înainte, acum sunt beton.

4. Nu mi-am pierdut virginitatea când mi-am pierdut virginitatea. Ci la un trei dimineaţa, nu chiar de mult, în casa unui tip care mă fascinase pentru că avea super profilul “more than cleverness, we need kindness and gentleness”. A deschis dulapul să-mi dea tricoul de dormit şi am văzut haine de femeie. O femeie de care nu ştiam şi de care n-am întrebat. Niciodată. Am stat până la şapte, cu grijă, alături de el, era în piuneze după un accident. Şi-am plecat de tot cu oribila senzaţie că însemnasem prea puţin din cât mi-aş fi dorit. O dată în viaţă ai voie!

5. Scriu şi rescriu mailuri pline de draci de când nu mai sunt doar eu în joc, de când am grijă de echipe, de vibraţii, de rezultate. Dau tot ce-am mai rău întâi, şterg, reformulez cu o glumă şi cu nişte candoare, trimit. Adică mă gândesc de două ori la alţii. Şi nu e rău deloc.

6. Mi se face negru în faţa ochilor când văd !!!!!, !!!!?????, ???? De la femei vin astea, în general. Femei pe care nu mi le pot închipui altfel decât isterice. Femei pe care le şterg din lista de prieteni feisbucieni ţac-pac, dacă scriu aşa. În chestiuţa asta stă limita mea de toleranţă online.

7. Acum un pic am refuzat un job pe care şi-l doresc (prea) mulţi marketeri, comunicatori, jurnalişti + toţi pseudo. Şi nu merită, nu, nu. Mi-am luat o zi să mă gândesc cu atenţie la el. Când mi-am dat seama cine ar trebui să-mi raporteze în jobul ăsta, mi-am dat seama şi că viaţa e cam aşa: ajungi să poţi sfida pe cine te-a sfidat odată. Şi e bine să mori de înţelepciune atunci, să n-accepţi şi să move on.

8. Poţi să faci bani frumoşi dintr-un profil de Facebook pe care postezi des, mişto, dacă lumea te ascultă, te întreabă, te şeruieşte. Intri într-o reţea de marketing afiliat, eşti atent la noutăţile şi promoţiile magazinelor, selectezi cu mult fler oferte pentru prietenii tăi şi le dai pe profil cu poză appealing şi link monitorizabil la ora bună, printre altele. Se vor întâmpla vânzări de acolo. Vânzări din care tu primeşti comisioane, de la 1 la 20%, ta da!

9. Companiile sunt noii publisheri, noua presă. La ele pot crea şi accelera conţinut jurnaliştii buni. Online. E nevoie de ei, au simţul realităţii, au echilibru, pot ajuta prin tot soiul de platforme de informaţie valoroasă la construcţia unei relaţii super sănătoase brand-client. În sfârşit! O să vedeţi şi alte cazuri dincolo de al meu, în 2013, pariu.

 

N-a fost rea leapşa asta de la Ana care a primit-o de la Andreea care a primit-o de la Irina care a primit-o de la cineva cu o grădină superbă de secrete, secret până luni ;)

Ai legătura şi tu, Alex.

 

LATER EDIT: E luni şi… ce am eu secretele mele, dar câte ştiu de-ale altora, ce noroc! :) Mai ales de-ale designerilor români fab. Aşa că hai în 17 noiembrie, peste trei sâmbete, când ei vor da mult-mult din casă şi din atelier, la Iconic Class Studio, la shopping şi zâmbete, Unveiled.


Facebook comments:

3 comments

line
 1. Tiii, și ce frumos începuse lista…

  line
 2. Paula

  Write to please just one person. If you open a window and make love to the world, so to speak, your story will get pneumonia. Nu? : )

  line
 3. curat frumos incepuse… :)
  8 si 9 nu prea-s secrete ele

  line

Leave a Reply