My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>SHOPPENBOIZ

line

>De mai mult de doi ani caut prin magazinele de imbracaminte din Romania buna inspiratie la decorarea vitrinei, la aranjarea marfii in spatiu, la construirea unui mood de magazin si, mai ales, a unei pozitionari de brand printr-un secsiness al comunicarii indoor.. In sensul asta, ii intreb des pe “gestionarii” locali ai unor marci bune despre marketingul lor de gherila “to be”, pentru ca, la fel de des, sa ma izbesc de minunatul raspuns: “Noi lasam clientul sa ne descopere”.. :) )

Pai de ce ar face ei nitel efort creativ? Ar amuza, ar uimi, ar starni prea multe comentarii un-doi, si-ar creste prea usor traficul in magazine implicand consumatorii in vreun joc prea inteligent.. pai, nu? :)

Pentru ca vine curand Craciunul si ma gandesc cate leidiz vor porni indarjite in cautarea cadourilor vestimentare perfecte pentru gentalmenii din microuniversul lor si pentru ca am pomenit de buzz marketing, ma gandesc cata nevoie ar avea ele de niste shoppenboiz, in magazine, pentru selectia celor mai potrivite piese-cado.

Vorbesc de o trupa de “manechine” vii – nu top modele, ci doar barbati obisnuiti, simpatici, de toate marimile, incantati sa ajute incercand haine si lasandu-se priviti. Barbati care le-ar sta la dispozitie pentru probe ca sa nu mai aleaga aiurea taliile, barbati care ar incerca toate nebuniile de combinatii pentru ca ele sa verifice cum “cade” fiecare piesa..

How cool, helpfull, soo funny and unforgettable would that be, right?
Eu as cumpara, fara indoiala, mult mai mult!

LATER EDIT – cititz si la Irina Markovits despre diferentierea magazinelor Liberty in peisajul londonez prin “tapetarea” lor cu imprimeuri florale. Too cool!


Facebook comments:


Leave a Reply