My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Si cand nu te mai tin steroizii?

line

>Noi, fetele, povesteam despre un continut tare. Ei, baietii, povestesc, la randul lor, dar despre un continut moale.

Cum pentru ce? Pentru o posibila existenta profitabila in print a revistelor (noi) si a ziarelor (ei). Pentru a mai putea obtine rezultate in piata, in “bataia” vremurilor…

Baietii, in cazul ziarelor, amintesc de steroizii-solutie: cresterile artificiale si isterice de tiraj, cu rost de supravietuire.

Cica n-ar mai conta, pe criza, daca un ziar e “moale” in continut. Mai mult, faptul ca ziarul de hartie n-a daramat niciun ministru ar putea fi chiar un atu in fata advertiserilor ce mai degraba se asociaza cu un ziar “cuminte”, dar care “rupe” in tiraj si in audienta (prin cartile-cado, de exemplu).

Asta ar fi, asadar, logica de supravietuire a ziarelor, in print, pe-acum. Numai sa le tina steroizii pana la profit… Verdictul e ca jurnalistii pur-sange nu mai prea au cum. Ei costa mult si nu se vand.

Nu-mi vine sa cred. Si mi-e ciuda.


Facebook comments:


Leave a Reply