My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Si cand nu te mai tin steroizii?

line

>Noi, fetele, povesteam despre un continut tare. Ei, baietii, povestesc, la randul lor, dar despre un continut moale.

Cum pentru ce? Pentru o posibila existenta profitabila in print a revistelor (noi) si a ziarelor (ei). Pentru a mai putea obtine rezultate in piata, in “bataia” vremurilor…

Baietii, in cazul ziarelor, amintesc de steroizii-solutie: cresterile artificiale si isterice de tiraj, cu rost de supravietuire.

Cica n-ar mai conta, pe criza, daca un ziar e “moale” in continut. Mai mult, faptul ca ziarul de hartie n-a daramat niciun ministru ar putea fi chiar un atu in fata advertiserilor ce mai degraba se asociaza cu un ziar “cuminte”, dar care “rupe” in tiraj si in audienta (prin cartile-cado, de exemplu).

Asta ar fi, asadar, logica de supravietuire a ziarelor, in print, pe-acum. Numai sa le tina steroizii pana la profit… Verdictul e ca jurnalistii pur-sange nu mai prea au cum. Ei costa mult si nu se vand.

Nu-mi vine sa cred. Si mi-e ciuda.


Facebook comments:


Leave a Reply