My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Si voi dati mai multi bani pentru culoare?

line

Mărturisesc: în octombrie am dat dublu decât de obicei pe un palton verde-sticlă bun de ger, de la Benetton, iar în decembrie am dat dublu decât de obicei pe un colier verde cu albastru bun de elegănţit orice rochie, de la Frey Wille.

Cum am prins ocazia, cum am dat o groază de bani pentru culoare, aşadar. I-am dat, de fapt, pe terapie, zic eu. Terapie pentru bolnăveala mea, dar şi-a privitorilor mei, să fim oneşti.

Şi nu visez decât să-mi dau încontinuu banii pe lustre, perdele şi canapele plouate de lila-cu-bleu-cu-oranj. Şi, la o adică, să-mi iau şi-o “Dacia în culori vii”, că tot au anunţat c-o scot în 2011.

Chiar, cercetătorii Renault în tendinţe socio-culturale s-or fi prins ei de ceva special? Cum că am cere culoare, tot mai multă culoare, ca să ne “tragă” din criză?

Prea-i riscantă decizia asta, cu atâtea maşini Logan gri şi gri şi numai gri vândute în ultimii doi ani… Voi v-aţi cumpăra?


Facebook comments:

8 comments

line
 1. Paula

  dragos, nu mi-ai spus tu, unul, ce cumperi?

  de la haine la masini, dai banii pe culoare mai degraba anii astia?

  line
 2. haine = mai colorate
  masini = e dupa marca :)

  line
 3. Madalina

  Oh, si eu mi-am cumparat iarna trecuta un palton magenta si recent am vazut in ‘autobiografia lui ceausescu’ unul asemanaor purtat de regina :)

  line
 4. intai pe print, apoi pe culoare

  line
 5. Paula

  Mada, la faza asta te-ai simtit intr-un fel, ai primit o confirmare, mergi tot pe VIU inainte? :)

  Sasha, chiar asa, ce mai citesti tu in ultima vreme? Marturisesc, si eu mi-am luat inainte de toate, la salariu, o plasa de carti. Dar, culmea, fix pe alea cu ambalaj mai colorat…

  line
 6. ca de obicei, citesc dispersat si continuu :)

  acum “Cea mai frumoasa istorie a lui Dumnezeu”. nu stiu cum dar tot o reiau de parca as vedea cuvintele cum prind o noua forma.

  si-ncerc sa-mi fac timp, din ala de minte relaxata si deconectata ca de un brunch la Cafepedia cu unt, croissant, omleta, toast cu marmelada si ceai :) pentru cateva albume de arhitectura romaneasca primite de Craciun.

  tu ce mai rasfoiesti ?

  line
 7. Paula

  si eu incerc sa-mi umplu week-end-urile numai cu ce mi-e mai cald si pretios!

  acum citesc, cumva in acelasi timp, De ce m-am intors in Romania, Imparatul mustelor si Intoarcerea huliganului. si imi doresc mult de tot sa ma mut la mine-n garsoniera, in Ioanid-Icoanei si imi tot doresc :) )

  line
 8. Yap, viata-i prea scurta. Am tot vazut cu mutatul tau :) daca vrei, ma concentrez si eu tare tare, poate undeva gandurile noastre se intalnesc si imping impreuna all powers combined Cpt Planet portita “mutatului” :)

  line

Leave a Reply