My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

sunt lucruri si sunt oameni [II]

line

Uneori reduci drastic cheltuielile si banii stransi tot nu te ajuta nicicum sa faci brici revista, pentru ca nu-ti permiti ACEL cover-model… Totusi, cineva reuseste sa-ti “tina” coperta-minune; si e jurnalist, nu manechin de top. Editorul Ramona Barbu e omul lunii IULIE tocmai pentru ca a salvat uimitor de curajos aparitia revistei Look! O si aud spunand sufletos: “Trebuie sa ne iasa, echipa draga!”

In AUGUST mi-a iesit si mie ceva. Un interviu care a “rupt” in industrie. Iar omul lunii e o patroana “deconspiratoare” de department-store neaos. In doua ore am aflat toate dedesubturile si imbrancelile din moda locala si mi-am dat mai bine seama pentru ce neam de manageri scriu.. Afacerea ei cu mocaciuni chilipir – capetele de linie de la lohnistii romani care ii fura pe straini la material – face senzatie, afcors!

Tot din seria “Oamenii faini ai 2009lui meu”: imi doream sa relansez blogul, ma bazam pe iubit si bibileala lui in html, dar el nu avea timp deloc. Am plans, m-am dat cu fundul de pamant si, chiar daca n-a mai dormit, a muncit la blogul asta pan’ a ajuns cum “trebuie” – negru, de va dor ochii! ;) Blogul ramane primul meu bebe iar Dragosi ramane omul fain al lui SEPTEMBRIE.

In OCTOMBRIE imi recapatasem pofta de scris si ma gadila mintea. Ovidiu Buta s-a prins si mi-a daruit un buton rosu pe Fashion&Beauty. Mi-a zis doar “Esti de capul tau! Eu, intr-un an, vreau sa defilez cu tine pe business” Si-am intrat “in pita” un-doi. Iar el e omul lunii, afcors.

In NOIEMBRIE, un fel de patron peste pejti, hehe, m-a sedus cu “leave-better-world-behind”. Habar n-are cat am cautat cuvintele astea!

V-amintiti ca va intrebam cum e cand iti spargi capul? Nu eram patita. Si mi l-am spart chiar in DECEMBRIE… Si daca nu era cel mai mijtou antrenor de dezvoltare personala prin preajma, uitam sa-mi pun perlele. El mi-a pus whiskey pe rana si de asta e, de fapt, omul lunii. Mi-a zis asa: “Viata e cum vrei tu, Paula, dar nu dreapta!”


Facebook comments:

1 comment

line
  1. sasha

    >felicitari pentru sustinere si oamenii din jur :) inseamna ca stii sa-i alegi si sa-i faci sa te aleaga. la cat mai multe lucruri frumoase si minunate ! ;)

    line

Leave a Reply