My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Ten perfect cu 14 lei, nu cu 400

line

În zilele în care nu vreau să-mi arăt faţa, înainte să ies din casă mă spăl pe păr şi-mi pun un colier masiv la gât, care să reţină atenţia tuturor privitorilor cât umblu prin oraş.

În zilele în care trebuie neapărat să-mi arăt faţa, mă spăl pe păr şi mă dau cu crema asta noaptea iar dimineaţa mă rimelez cu volum, îmi pun un ruj corai cu conturul fin efasat şi uit de bijuterii.

Crema asta şterge oboseala un-doi-trei şi-ţi dă strălucirea aia fericită. Şi costă 14 lei, nu 400, cât am ajuns să plătesc anul trecut pe ceva pe care scria cu auriu ANTI FATIGUE. E din conifere, lavandă, busuioc şi ricin plus ceară de albine.

Carpicon Plant se numeşte, vine de la Elzin, o companie românească de zece ani pe piaţă ce-ar merita nişte ambalaje mai cool de produs şi un site mai din 2012… De o comunicare profesionistă şi de nişte vâlvă nu mai zic, pentru că habar n-am care-i sunt povestea, oamenii, magazinele ce-i distribuie munca peste tot în ţară.

Am habar doar de rezultatele minunate la nivelul pielii ale cremei mirosind de-te-ţii-de-nas a răşină! Şi mai ştiu sigur că o să plantez ce-am împodobit de Crăciunul lui 2011 în parc, în Ioanid, în curând, brazii fac minuni în multe feluri.

 


Facebook comments:


Leave a Reply