My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>The time is NOW

line

>Dragii mei cititori,

Cum nu puteam neglija A Lady Look in pregatirile pentru AW 09-10, am regandit adapostul meu virtual nitel mai fancy si mai focused.

Pana acum, blogul a fost o joaca de-a mine; in pauzele de inspiratie dintre munca-n jurnalism si cea-n PR, dintre aerul de Bucuresti si cel de Brasov, dintre un om electrizant si toti ceilalti. Ramane tot o joaca, de-a noi, insa. Noi, consumatorii zmart de moda!

EU – cea prinsa de trei ani intr-un fash&biz mix, eu – in anul meu de cautari, cand pe business card se lafaie “freelancer”, alaturi de VOI – cei care incercati sa intelegeti moda in toate “arderile” ei, de la creatie si productie, la marketare, distributie si comunicare, voi – cei care aveti puterea sa educati gusturi si sa influentati decizii de cumparare spre… ceea ce merita!

Sa ne gasim des, aici, la mine-n adapost, cu buna inspiratie!

Multumescuri,
Paula

p.s. CADO!


Facebook comments:


Leave a Reply