My Weblog: istanbul elektrikci kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudarda elektrikci umraniyede elektrikci kentsel donusum Acil elektrikci kadikoy elektrikci kagithane elektrikci beylikduzu elektrikci seyrantepe elektrikci alibeykoy elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul su tesisat tamiri sisli kombi tamiri sisli cilingirci cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Toate, la timpul lor

line

>Am ajuns sa cred in filosofia momentului-cheie pentru fiecare gand mare. In bucuria lui “Se-ntampla cum trebuie”. In asteptarea care nu consuma dorinta; dimpotriva! In rabdare si-n planificare strategica, mda. M-am stricat?

Dupa logica lui “Toate, la timpul lor”, ziua de az ma coafeaza!

Az e despre un martie in care m-a prins ploaia multa si hotarat-proaspata, nu stropul ala mereu ratacit, indecis de murdar si rece.

Despre un martie care mi-a strans poze-minune de gambe si glezne, de marar si busuioc la ghiveci, de vitrine pariziene si londoneze.

Despre un martie in care am simtit ca e de cercetat ca sa implinesc muncitoreste cinci ani de scoala, dar m-a izbit un “Daca vrei sa te deprimi, investigheaza. Daca vrei sa gasesti ceva meaningful, mai asteapta…”

Despre un martie in care buyerul Laura Vargalui a inchis Cochet Image Store si a pornit exercitiul designului, in vreme ce, dupa atatea exercitii, designerul Lena Criveanu si-a deschis magazin pe Calea Victoriei.

Si despre un martie in care fac neaparat pitch pentru o rochie-de-mai-cu-fiori. Sa scriu, deci, brieful!


Facebook comments:


Leave a Reply