My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Trei intamplari fericite

line

>De vreo cativa ani tot povestesc de baiurile din industria romaneasca a modei si tot dau solutii de reanimare a breslei… Eh, iata ca az am ajuns sa scriu, in sfarsit, despre trei intamplari fericite!

Era nevoie ca acest gentleman sa antreneze. De fapt, era mare nevoie de un formator credibil care sa poata “tine” o scoala alternativa de creatie vestimentara. O scoala a confruntarii aspirantilor cu exigentele reale ale meseriei si cu asteptarile pietei.

De Adrian Oianu e vorba. La ale carui seminarii de design va indemn sa dati o fuga, cu multa incredere!

Era mare nevoie de o lady care sa scotoceasca prin lume dupa toaaaaata moda nedescoperita si care sa se ingrijeasca apoi, online, de vanzarea hainelor si accesoriilor atent si istet selectate in expeditii.

Adriana Ancuta face asta, prin Tuxedo Confessions. Bravou, sa te vad, curand, buyer cu acte in regula!

Era mare nevoie ca tinerii nostri designeri sa ajunga odata in mall, acolo unde se instrumenteaza, sa fim foarte sinceri, moda strazii si moda petrecerilor. Ca s-a gasit un mall online care sa ajute o gasca de creatori talentati sa-si “comunice” si vanda piesele… pai asta-i o veste-minune!

Jos palaria, FashionUP, pentru acest gand cu mare rost!


Facebook comments:


Leave a Reply