My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

Ura pe banii mei? Nu, asta chiar NU

line

Ura e prin toate colţurile.

Ură pe trecerea de pietoni, ură la coada pentru covrigi calzi, ură sub tavanele care se prăbuşesc peste noi toţi, ură pe conturile de twitter, ură în faţa ultimului umeraş cu o geacă-chilipir din piele coniac… ură. O ură în masă care, şi să vreau din tot dinadinsul să mă “trântesc” cu ea, nici nu mă bagă în seamă de cât de “puţină” sunt. Şi mai că mă taie lacrimile de ciudă, poate ştiţi şi voi cum e, în puţinul vostru.

Dar, de fapt, parcă nici nu prea e vreme de trânteală cu ura asta. Ci, dimpotrivă, vreme să ne păzim de ea şi să-nfulecăm cât mai multă pită cu lapte şi miere, până una-alta. Planul ar putea fi s-o zăvorâm în WC când o simţi că se “scapă” pe tron şi o să-l lase liber un pic.

Da, da, atunci am putea să-mpărăţim lumea; “plini” cu lapte şi miere.

O singură trebuşoară v-aş ruga, până la momentul-cheie, ca să iasă socotelile şi la “follow-up”: aveţi vreo 60.000 de gânduri pe zi; încercaţi să vă stea măcar o mie din ele şi la binele lumii ăsteia în care trăim. Şi-o să ne fie, garantat, şi bine, cu aşa “armată” de posibilităţi de înlocuit ura din toate colţurile. Mulţumesc.

Foto: TRANSFORMĂ


Facebook comments:

5 comments

line
 1. Vlad

  Poate ca aici e problema noastra ancestrala. In loc sa ne luam la tranta, ne retragem in munti, ca deh… suntem prea “putini”. Poate trece.
  Asa am crezut si eu… candva. Pana la urma tot “tranta” a rezolvat problema. Ce-i drept pentru putina vreme, ca au venit altii noi sa o hraneasca…cu lapte si miere si a prins iarasi puteri.

  line
 2. Paula

  Batrane, batrane, mai cheama-ti si-un cane :)

  line
 3. Vlad

  Et in Arcadia ego. :)

  line
 4. Paula

  Daca inca erai acolo, Vlad, iti faceam buton de “LIVE TEXT” pe blogul asta, zau!

  line
 5. Vlad

  Aaauchi…!

  line

Leave a Reply