My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Vesti bune de pe Calea Victoriei

line

>Va povesteam, intr-o postare de wknd, ca am descoperit un magazin-minune pe Calea Victoriei, cu piese Missoni, Moschino, Chloe si McQueen la preturi bune-bune; intre prezentele straineze notorii, si un designer roman – Bianca Popp.

Pozitia pe artera, amenajarea, mixul de branduri au fo tare pe placul meu [am, inca, ceva indoieli cu privire la alegerea neaosa] si am inteles abia ieri dimineatz de-unde-pana-unde: Laszlo Forray e consultantul pe proiect, de la alegerea spatiului la cea a hainelor.

Magazinul s-a lansat ieri cu trambite iar consultantul mi-a telefonat devreme pentru o invitatie speciala. Nu puteam ajunge la deschiderea oficiala, dar, cum “inspectasem” anonim si recomandasem dinainte buticul, am pus niste intrebari la telefon cat sa va dau o veste buna in plus, az, hehe.

Laszlo Forray mi-a placut din primele noastre “povesti”, pe mail, in vremea cand gestiona afacerile Victoria 46, Day&Night si Petit’s. Eu il incurcam cu intrebari de logica a investitiilor, lui chiar ii facea placere sa caute si sa-mi serveasca cele mai pertinente raspunsuri, asa ca din ping-pong ieseam, mereu, amandoi [jurnalist si manager], motivati sa intamplam lucrurile tot mai win-win in piata.

Pana sa facem echipa, cu planuri de comunicare impecabila pe cele trei multibranduri de lux, el a hotarat sa-si dea demisia de la HFC. Cred ca businessul-mare devenise mult prea “dulapul” proprietarei, hmm… L-am regasit la vizita lui Diane Pernet in Romania, sustinuta de hotelul Residence dupa sugestia lui.

Vestea buna de acum? Laszlo Forray e-n proces de “scouting” prin gasca designerilor romani. Magazinul de pe Calea Victoriei isi asteapta creatori tot mai valorosi, pam-pam!


Facebook comments:


Leave a Reply