My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci Siverek Haber whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci malatya haber umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>vintage crap?

line

>
V4Vintage a fo priti cool NOT :)

First ov all, simpatiile mele pentru străduinţa organizatorilor: la intrare am primit hartă cu poziţionarea şi conţinutul cămăruţelor din casă, la orice colţ am dat de-un TABU ori de.un member ov the TABU crew (ei au promovat eventul from A to Z, chiar au intermediat cu sfaturi unele vânzări), a fo şi un concurs de best outfit..

Second ov all, gizăs craist! M.am simţit ca la ZARA Sales, când pisiurile se păruiesc pentru o fustă lungă de doo palme. Nu a fo loc de respiraaaat! A aflat prea multă lume de event, de mocăciuni, şi nu vorbesc de lumea bună..

Am priceput şi eu de la un prieten care gestionează o afacere cu vintigiuri pe net (prezent şi în offline, la event) că piesele vândute de el (şi de mulţi alţii) ca “VINTAGE” (atent selecţionate, încărcate cu o poveste şi cu energia unei perioade anume) sunt haine adunate de prin depozitele de SH de la periferia Timişoarei.. (totul ţine de poziţionare, right? :) )))))

P.S. În goana după mocăciuni am găsit şi eu a tru fensi old piece: o gentuţă din astrahan şi catifea. How cool iz that?


Facebook comments:


Leave a Reply