My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci whatsapp toplu mesaj Otel Malzemeleri harddisk dolumu ne demek Pegasus iletisim ucuz burun estetigi Teknoloji Bilim Turkiye Haberleri su tesisat tamiri sisli kombi tamiri satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci


rss search

>Virus, Virusuri

line

>S-a intamplat sa avem niste falimente, anul asta, in moda de lux.. Niste fashion-bufeuri, de fapt, pentru ca toate cele patru branduri [Escada, Lacroix, Ferragamo, Yamamoto] au fo salvate, in datoriile lor, fie de-un sheic, fie de-un magnat indian al otelului.. S-a mai intamplat si ca multe (alte) branduri europene istoric-premium sa ramana in picioare, in 2009, exclusiv prin puterea de cumparare a chinezilor afolat-aspirationali si a rusilor mereu-stapani.

Iata cum s-a simtit, chiar si in segmentul feshan, ca europenii vor manca toti, in curand, din palma celor de “ACOLO”.. Si pentru ca tot suntem vulnerabili financiar: de ce nu si-ar permite ei sa ne arunce si niste virusuri, “mass-market gen”, de test? Sa ne arate, scurt si la obiect, care mai e ordinea pe continente si dupa forta biologica.. [un pic de teoria conspiratiei pe cel mai arzand subiect, sa fie mai palpitant de povestit, nu strica ;) ]

Japonezii au lansat deja pe piata costumul “anti-gripa porcina” (pentru 400 de euro), ale carui fibre – lana cu dioxid de titan – sunt capabile sa distruga virusul H1N1, zic ei.. Au functionat pe repede-nainte micutii, asa-i?

In Romania, virusul asta a venit pe-un val-minune, incalecat de un secretar de stat “gestionar” care numai zmart-fast-forward nu deruleaza treburile, ca sa iesim intregi la cap din situatie (sa ne fereasca Sfintii de altul asemenea)..

De pe strada: E ca in filmele SF / Suntem intoxicati / Vor sa ne imputineze

Valul, dupa simtamintele mele, s-ar compune din:

– profetia care se auto-indeplineste: paranoia pe o potentiala intamplare pana cand ea chiar se intampla; nevoia de senzational panicard si de puuuncte de rating care bate orice nevoie de lamurire a spaimei de masa, calm si respectuos.

Romantat si pertinent, AICI!

– nitel imbold de campanie electorala: daca un medic indrazneste sa spuna ca porcina e mai slaba decat cea obisnuita, e clar, e agentul Cotroceniului; niste “oficiali” din Opozitie au pregatit deja o licitatie rapida, pentru “ai casei”, pe achizitionarea milioanelor de masti si tonelor de solutie dezinfectanta, cum sa le pice afacerea?

Romantat si pertinent, AICI!

– un ambalaj din lipsa de.. simt, doar pe Mircea Badea il veneram si cum el a fo cat-pe-ce: culmea, se pot anula emisiuni si se poate muri si de gripa obisnuita, ohoo; bolile ne pandesc de cand haul in aglomeratii, de ce nu ne-om fi gandit sa ne “accesorizam” cu masca dintotdeauna?

Romantat si pertinent, AICI!

AVETI GRIJA DE VOI, sa nu va ia valul asta! ;)


Facebook comments:


Leave a Reply